epilarea cu laser

Epilarea cu laser: cele mai des intalnite mituri

Indepartarea parului cu laser este una dintre cele mai eficiente optiuni, daca nu cea mai eficienta, atunci cand vine vorba de indepartarea parului la barbati si femei. In ceea ce priveste functionarea sa, lumina laser este transformata in caldura si penetreaza pielea, eliminand foliculul pilos (radacina parului) si lasand suprafata intacta.

Epilarea cu laser: cele mai des intalnite mituri

In ciuda faptului ca este din ce in ce mai raspandita in randul populatiei, exista inca mituri false despre aceasta metoda de epilare. Sa vedem care sunt adevarurile si minciunile despre indepartarea parului cu laser:

Laserul poate fi efectuat pe tot corpul

Adevarat. Acesta poate fi aplicat pe orice parte a corpului care are parul adecvat pentru el, cum este barbia, buza superioara, obraji, urechi, nas, frunte, gat, axile, brate, piept , spate, linia bikinilor, sau picioarele.

Parul este indepartat pentru totdeauna

Fals. Cresterea sa este supusa proceselor hormonale, astfel ca parul este indepartat permanent, dar nu definitiv. Desigur, cu fiecare sedinta creste mai rar, mai subtire si mai deschis la culoare.

Parul deschis la culoare este mai greu de eliminat

Adevarat. Este foarte important sa se evalueze corect sarcina melaninei din parul pacientului. Parul cel mai usor de indepartat este gros si intunecat.

Nu trebuie sa va epilati vara

Fals. Acest tip de indepartare a parului se poate face pe tot parcursul anului; singura contraindicatie este pielea bronzata. Cu toate acestea, aceasta nu ar trebui sa fie o problema mare, deoarece intervalele dintre sesiuni sunt, de obicei, doua sau trei luni, puteti face o sedinta inainte de vara, iar dupa aceea o alta sedinta. Vezi si alte detalii despre sanatate, frumusete, peĀ newgirl.ro.

Nu stati la soare dupa epilare

Fals. Da, se poate, dar la unii pacienti pielea poate fi mai sensibila si sunt sfatuiti sa astepte cel putin cincisprezece zile dupa sedinta.

Nu conteaza daca ne bronzam inainte

Fals. La fel ca dupa sedinta cu laser, este important ca zona tratata sa fie bine protejata cu protectie solara, trebuie sa urmeze, de asemenea, o serie de recomandari anterioare: nu este recomandata expunerea la soare cu cel putin patru sau cinci saptamani inainte de sedinta cu laser.

Este un tratament costisitor

Adevarat si fals. Aceasta metoda de indepartare a parului este mai profitabila decat altele, daca o analizam in intregime. Investitia depinde de extinderea zonei care urmeaza sa fie tratata, dar va fi cu siguranta mai mica decat suma totala a costului tuturor metodelor de epilare traditionale, cu economiile de timp pe care le presupune.

alice alice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *